Ads 468x60px

Χαμένη .....εδώ και κεί....

Ο τίτλος τα λέει όλα. Χάθηκα, όχι μόνο από το ίντερνετ αλλά και από πολλούς φίλους και γνωστούς.

Οι λόγοι κάποιοι χαρούμενοι, κάποιοι δυσάρεστοι, βλέπετε όλα μέσα στην ζωή είναι και αναμιγνύονται....Μια μέρα πηγαίνεις σε έναν γάμο, χορεύεις, ξεφαντώνεις, δίνεις όλο σου το είναι και μετά από λίγες μέρες περνάς την μισή σου μέρα σε ένα νοσοκομείο. Όχι ...όχι, μην τρομάζετε, δεν έπαθε κανείς τίποτα, μια προγραμματισμένη επέμβαση συγγενικού προσώπου που όμως σε κάνει να βλέπεις την ζωή με άλλο μάτι.

Γιατί το λέω αυτό; Γιατί πολύ απλά αν τριγυρνάς όλη την ημέρα σε ένα νοσοκομείο και βλέπεις τα χίλια δυο. Τροχαία, καρκίνους....μιλάς με αυτούς τους ανθρώπους, προσπαθείς να απαλύνεις τον πόνο τους, ακόμα και αν είναι άγνωστοι σου, αλλά στην τελική αυτοί είναι που απαλύνουν την δική σου ψυχούλα. Αφού φύγεις βλέπεις την ζωή αλλιώς. Λες γιατί κάθομαι και αγχώνομαι για μα....κιες;;; Την βλέπεις αλλιώς και κοιμάσαι ευτυχισμένος το βράδυ για τα διδάγματα που πήρες. Αφού περάσουν οι μέρες και τελειώσουν όλα, γυρνάς στο σπίτι σου και στην καθημερινότητα σου, ξανακυλάς στο άγχος, στα νεύρα, στους καυγάδες, στην μιζέρια. Και όλα αυτά για μέχρι να ξαναβρείς κάτι που να σε ταρακουνήσει πάλι.

Τι να πει κανείς...μάλλον δεν ήμαστε και πολύ καλά εμείς οι άνθρωποι.....αλλά That 's life.....μάλλον όχι....that ' s people!!!

Να μου προσέχετε τον εαυτό σας.....Σας φιλώ!!! σμουάτσσσσσσσ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

Βραβείο

TrendyBlogAward

Top blogs