Ads 468x60px

Τα δικά μου Χριστούγεννα...

Καλήμερα σας αν και μεσημεράκι....

Χρόνια πολλά ξανά σε όλους και σας εύχομαι ότι πραγματικά θέλει ο καθένας να πραγματοποιηθεί...

Εύχομαι να περάσατε όμορφα χτες, να ζήσατε την μαγεία που δημιουργούν τα Χριστούγεννα! Εμείς περάσαμε πολύ ωραία, διασκεδάσαμε, περάσαμε ευχάριστα με ανθρώπους που αγαπάμε και με αρκετή ζεστασιά! Αυτό που ζητούσα δηλαδή! Τώρα νιώθω γεμάτη στην ψυχή μου επιτέλους και αρκετά δικαιωμένη που μπόρεσα να ευχαριστηθώ την γιορτινή αυτή μέρα όπως ήθελα και χωρίς προβλήματα.

Χαίρομαι που κανείς δεν μπόρεσε να μου χαλάσει το παιδί που ένιωσα μέσα μου....

ΑΑΑΑ ξέχασα να σας πω, ήρθε και ο Άγιος Βασίλης στο σπίτι μας, ναι ναι, και άφησε πολλά δώρα! Ήθελα να τα φωτογραφίσω αλλά από την ανυπομονησία μου να τα ανοίξω το ξέχασα,χε χε.


Ήταν τα πρώτα Χριστούγεννα που έκανα εγώ τραπέζι στους υπόλοιπους, το ευχαριστήθηκα, έδωσα όλη μου την αγάπη και την φροντίδα και εισέπραξα τα χαμόγελα τους που τα έλεγαν όλα. Τελικά όλοι οι καλοί χωράνε αρκεί να υπάρχει αγάπη και καλή θέληση!

Σήμερα η μέρα έχει ξεκούραση, ξάπλες με το μωράκι μου, ταινιούλες, φαγητό, κρασάκι τα δυο μας!
Αύριο πάλι δουλειά και τρέξιμο ώσπου να έρθει η παραμονή να ξεδώσουμε πάλι με πολύ καλούς φίλους αυτή την χρονιά, άλλη μια διαφορετικότητα των φετινών γιορτών.Φτου φτου να μην μας ματιάσω, αλλά όταν όλα μου πάνε καλά...φοβάμαι....χα χα!

Δείτε και ένα αστείο βιντεάκι που βρήκα....βρε τι του κάναν του παιδιού Χριστουγεννιάτικα.

2 σχόλια:

  1. Οι γιορτές είναι για να τις περνα΄ς όπως σε ευχαριστεί καλή μου, φιλάκια στο μωράκι σου, ευχές για ένα νέο έτος αισιόδοξο , όμορφο, εύκολο και αγαπησιάρικο!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

 

Βραβείο

TrendyBlogAward

Top blogs