Ads 468x60px

Άργησα ...αλλά ήρθα!

Ήρθα λοιπόν και εγώ στον χώρο των Blog...και όχι μην φοβάστε, δεν είναι απειλή! Απλά άλλος ένας άνθρωπος που θεωρεί το γράψιμο σαν μια μορφή ψυχοθεραπείας. Ναι, με βοηθάει να γράφω και να εκφράζω τα συναισθήματα μου. Χαρά, λύπη, θυμός, ενθουσιασμός, νεύρα...όλα θα τα συναντήσετε εδώ μέσα στα διάφορα post μου! Το blog αυτό δεν έχει κάποια ιδιαίτερη θεματολογία , είναι καθαρά ένας προσωπικός χώρος για να βγάζω τα απωθημένα μου και να μοιράζομαι με εσάς όσα μου συμβαίνουν καθημερινά!

Είναι η ώρα να σας πω για μένα λίγα πράγματα Οι γονείς μου με βάφτισαν Σωτηρία, ίσως γιατί ήμουν για αυτούς η δική τους 'σωτηρία'. Οι φίλοι μου όμως ποτέ δεν το συμπάθησαν και μου το έκαναν Ρία. Ίσως γιατί είναι πιο μικρούλι, τσαχπίνικο και πιστεύω ταιριάζει περισσότερο με την προσωπικότητα μου. Μου άρεσε, το υιοθέτησα και πλέον λοιπόν συστήνομαι αποκλειστικά σαν Ρία, και δεν γυρνάω στο κάλεσμα με την λέξη Σωτηρία (δηλαδή αγνοώ πλήρως θείες, γιαγιάδες κτλ :) ). Τώρα ίσως αναρωτηθείτε από που εμπνεύστηκα το Thalassitsa....εεε θα σας το πω λοιπόν, μην σας αφήσω με την απορία, χι χι. Όταν γνώρισα τον αντρούλι μου και κάναμε σχέση, εκτός από τα 'μωρό' μου, αγάπη μου κτλ, με αποκαλούσε 'Θαλασσίτσα μου'! Δεν ξέρω γιατί αλλά μπορώ να φανταστώ κάποιους λόγους. Ίσως γιατί λατρεύει την Θάλασσα, τον ηρεμεί, τον εμπνέει και του δημιουργεί πολλά όμορφα συναισθήματα. Όμως έψαξα να βρω τις ομοιότητες μας...ναι ναι...εμού και της Θάλασσας. Ε λοιπόν έχουμε! Μπορώ να ηρεμήσω τόσο πολύ έναν άνθρωπο (και πόσο μάλλον τον δικό μου άνθρωπο) όσο και η θάλασσα, αλλά από την άλλη μπορώ να θυμώσω τόσο εύκολα, και τόσο γρήγορα, σαν μια φουρτουνιασμένη θάλασσα. Μπορώ να είμαι γαλαζοπράσινη, σαν 'λάδι' και στο λεπτό, με μια κίνηση, με μια λέξη να γίνω σκούρο μπλε, με πολλά πολλά κύματα έτοιμα να καταβροχθίσουν ότι βρουν μπροστά τους....Ναι είμαι τόσο κυκλοθυμική, όσο και η θάλασσα...και μπορώ να έχω πολλές μορφές και όψεις, όπως και αυτή! Αλλά ίσως γιαυτό την αγαπάμε....(την θάλασσα εννοώ βρε, όχι εμένα).

Επίσης να σας πω πως ζω στην πανέμορφη Θεσσαλονίκη, που πραγματικά την λατρεύω (όσο και να προσπαθούν να την χαλάσουν, εγώ πάντα θα την λατρεύω).  Το επάγγελμά μου είναι βιβλιοθηκονόμος, αλλά για λόγους εύκολα κατανοητούς πιστεύω (ανεργία), δεν το εξασκώ αυτή την περίοδο. Αλλά δουλεύω στην εξυπηρέτηση πελατών μεγάλης αλυσίδας καταστημάτων, έτσι για να βγαίνουν τα έξοδα. Επίσης, έχω στην κατοχή μου μια ιστοσελίδα που αφορά την βιβλιοθηκονομία και έτσι νιώθω πως μπορώ και εγώ να συμβάλλω στην επιστήμη που σπούδαζα 5 χρονάκια και δυστυχώς μας απογοητεύει όλους μας. Όποιος θέλει μπορεί να της ρίξει μια ματιά  www.thelib.gr (Θα επεκταθώ σε όλα αυτά σε μελλοντικό post).

Σαν επέκταση του επαγγέλματος μου, είναι το νούμερο ένα hobbie μου, το διάβασμα δηλαδή. Θα σας παρουσιάζω εδώ μέσα βιβλία τα οποία έχω διαβάσει, με εντυπώσεις μου.  Επίσης λατρεύω την μαγειρική και είμαι πολύ πολύ καλή σε ότι φτιάχνω (όχι να το παινευτώ...χε χε).

Αυτά προς το παρόν, είπα πολλά για πρώτο post...αλλά τι να κάνουμε, είμαι και πολυλογού πλην της άλλης.

Καλή μου αρχή λοιπόν ..

Εύχομαι να κάνω πολλά 'φιλαράκια' εδώ μέσα....και να παίρνουν από μένα, αυτά που παίρνω και εγώ διαβάζοντας τα δικά σας blog! σμουάααατς............

2 σχόλια:

  1. Με χαροποίησε ιδιαίτερα η δημιουργία του blog σου μωράκι μου. Θα περιμένω τα επόμενα posts σου με ιδιαίτερη προσμονή. Καλή επιτυχία !!!

    Ακης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

 

Βραβείο

TrendyBlogAward

Top blogs