Ads 468x60px

Καλή Αρχή!

Γεια σας, για όσους δεν με ξέρουν είμαι η Thalassitsa και αυτό είναι το δεύτερο μου καινούργιο blog. To πρώτο μου και κύριο blog είναι το Καραμέλα και Λεμόνι. 


 Λίγα λόγια για μένα λοιπόν. Είμαι 26 χρονών και τα τελευταία 4 χρόνια με παιδεύουν τα κιλά μου. Κατά καιρούς έκανα προσπάθειες να τα χάσω...Αρχικά ήθελα να χάσω 10 κιλά, έλα όμως που αντί να τα χάσω, εγώ έβαλα άλλα 10. ...αισίως έφτασαν 25 αυτά που ήθελα να ξεφορτωθώ και πέρσι το καλοκαίρι πήρα την απόφαση να πάω σε διαιτολόγο.  Η προσπάθεια ήταν καλή αλλά την έκοψα όταν πια είχα χάσει 13 κιλά. Ο  λόγος ήταν οικονομικός, γιατί η κοπέλα ήταν πραγματικά αστέρι στην δουλειά της. Όμως μου έμειναν πολλές συμβουλές και έμαθα τι θα πει σωστή διατροφή. Από τα Χριστούγεννα που σταμάτησα έβαλα ένα κιλό και διατηρούμε εκεί. Όπως καταλαβαίνετε η κατάσταση μου χαρακτηρίζετε ως γιο-γιο! Μια πάνω μια κάτω!


Όλο αυτό με έχει κουράσει και τελικά το συμπέρασμα μου είναι να αλλάξω εντελώς τρόπο ζωής. Δηλαδή να τρώω πιο υγιεινά και να βάλω στην ζωή μου την άσκηση! Ξέρετε πολύ καλά όλοι πιστεύω πως η ψυχολογία παίζει ίσως τον μεγαλύτερο ρόλο σε όλη αυτή την προσπάθεια. Έτσι αν και εσείς θέλετε να πορευτούμε μαζί, να χάσουμε τα κιλά που θέλουμε και να τα διατηρήσουμε για μια ζωή ελάτε να αρχίσουμε μαζί...ο ένας να δίνει συμπαράσταση στον άλλο, χαχα!


Ένα θέμα όμως που με καίει και θέλω τόσο πολύ να χάσω αυτά τα κιλά, είναι όχι τόσο η εμφάνιση μου, αλλά ότι έχω πολυκυστικές ωοθήκες, και σε αυτό το blog θα σας βάλω πολλά άρθρα και μυστικά για αυτό εδώ το σύνδρομο, να μάθετε εσείς που ίσως έχετε κυστούλες, πόσο σημαντικό ρόλο παίζει η διατροφή μας. 


Καθημερινά θα προσπαθώ να γράφω τι τρώω (με βοηθάει να συγκρατούμαι αυτό) και φυσικά τα αποτελέσματα μου. Επίσης πολλά μυστικά υγείας, ευεξίας και ομορφιάς. Ότι μου αρέσει θα το μοιράζομαι μαζί σας...και εύχομαι να συναντήσω πολλούς φίλους που θα ανταλλάξουμε απόψεις και ιδέες.


Πρώτο post, λίγο βιαστικό, γιατί δεν έχω πολύ χρόνο, αλλά ήθελα τόσο πολύ να το γράψω και να αρχίσω ημερολόγιο αυτό!


Σας φιλώωωωω! Καλώς ορίσατε λοιπόν!









10 σχόλια:

  1. Θα χαρώ πού να γίνετε αναγνώστες μου και να αφήνετε τα σχόλια σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλή Αρχή!!!
    και εγώ στην προσπάθεια είμαι , βέβαια δεν είναι πολλά τα κιλά αλλά επιβαρύνουν το γονάτο

    αα ήρθε ο ταχυδρόμος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλή αρχή!!!!
    Και έγω καμια 10ρια κιλά θέλω να ξεφορτωθώ όποτε θα είμαστε μαζί στην προσπάθεια!
    :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλη αρχη!!!Το δυσκολοτερο ειναι η αποφαση!!Κι εγω στην ιδια φαση ειμαι..;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ομορφο και αυτο το σπιτακι σου μικρη θαλασσιτσα...

    καλη επιτυχια... εγω θα ειμαι με το μαστιγιο..χαχαχαχαχαχα..

    μπραβο για την προσπαθεια σου...

    καλο βραδυ..
    φιλακια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλή αρχή κι από εδώ Θαλασσίτσα!!!
    Φιλιά, καλό ΣΚ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλή αρχή!!!! Και εγώ αυτή την περίοδο είμαι σε φάση δίαιτας για να χάσω αυτά τα 10 κιλά, όποτε θα υπάρχει υποστήριξη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλή αρχή κ καλή δίαιτα κουκλίτσα μου...άντε κ εγώ μαζί σας...όχι δε θέλω να χάσω κιλά..λίγο πιο σωστή διατροφή κ γυμναστική θέλω..γιατί έρχεται καλοκαίρι...έχω αρχίσει ήδη ασκήσεις...Φιλάκια!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ευχαριστώωω πολύυυ κορίτσια μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

 

Βραβείο

TrendyBlogAward

Top blogs