Ads 468x60px

Μου λείψατε πολύυυ!

Ο τίτλος τα λέει όλα! Εδώ και δέκα μέρες περίπου έχω να γράψω...να διαβάσω...και να σχολιάσω! Χάθηκα για τα καλά και μου λείπατε πολύ! Ο λόγος; ΚΑΝΕΝΑΣ..απλά μάλλον ήθελα λίγο χρόνο για άλλα πράγματα, δούλευα αρκετά, κοιμόμουν αρκετά και έμπαινα στο ίντερνετ μόνο για να ψάξω καμιά βλακεία που μου ερχόταν στο μυαλό,χιχι. 

Επανήλθα όμως ..πόσο θα άντεχα μακρυά σας! Τα νέα μου δεν είναι πολλά, μόνο ότι άρχισα δίαιτα ξανά...να χάσω τα υπόλοιπα 10-12 κιλάκια που μου έμειναν! Πέρσι είχα χάσει άλλα 12...φανταστείτε πως ήμουν, ένας άλλος άνθρωπος! Άντε καλή αρχή να έχω και τώρα θα σας ζαλίζω λίγο με τις υγιεινές διατροφές και τα αποτελέσματα που βλέπω! Αυτό με βοηθάει ψυχολογικά, να ξέρω πως έχω να δώσω λογαριασμό κάπου,χα χα! 

Το Σαββατοκύριακο κύλησε πολύ όμορφα και ήρεμα, πήγαμε βολτούλες αρκετές..σήμερα είδα και θάλασσα και χάρηκα πολύ γιατί την λατρεύω...εεε τι σόι Θαλασσίτσα είμαι!



Λίγο στεναχωρήθηκα που έχασα την έκθεση βιβλίου εδώ στην Θεσσαλονίκη, αλλά δεν πρόλαβα να πάω,  αλλά δεν πειράζει..περιμένω με ανυπομονησία αυτή που θα γίνει στην παραλία. Πήγα όμως στην ανθοέκθεση, μάλιστα και στις δύο που γίνονται στην πόλη και επιφυλάσσομαι να σας δείξω φωτογραφίες και τι πήρα για το σπιτάκι μου.

Να μην ξεχάσω να ευχηθώ για τις μανούλες όλου του κόσμου να είναι καλά και να τις χαιρόμαστε! Μανουλίτσα μου ΣΑΓΑΠΩ πάρα πολύ και θέλω να σε έχω πάντα κοντά μου!

Αυτά για αρχή!Να έχετε μια όμορφη εβδομάδα και τώρα θα τα λέμε συχνότερα πάλι...σας φιλώ γλυκά στα μαγουλάκια! Καλό βράδυ.....


9 σχόλια:

  1. καλη αρχηηηηηηηηηηηηηη... εμεις σε καθε παρεκτροπη σου θα σε μαλλωνουμε α να το ξερς.. χαχαχαχαχαχα..

    πηρες τον αερα σου ... τα κεφαλια μεσα τωρα..

    χρονια πολλα σε ολες τις μανουλες..

    καλο βραδυυυυυυυυυυυ φιλακιαααααααααα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άντε βρε κ μας έλειψες!!!
    Καλή αρχή...!!!
    Χρόνια πολλά σε όλες τις μανούλες!!!
    Πολλά φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 12 κιλα ειναι πολλα βρε θαλασσιτσα μου,αλλα σημασια εχει εσυ πως νιωθεις,οτι κανεις καντο για σενα.φιλια!!!(περνα και για δωρακι αμα εχεις χρονο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κοριτσάκια μου ευχαριστώ για το σχολιάκι σας...να με μαλώνετε να γίνομαι καλύτερη! Βασιλικούλα, με 12 κιλά θα είμαι super...αχ όλα στο μυαλό ειναι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σε πληροφορώ οτι ο Δημήτρης με ρωτούσε για σένα:Που είναι αυτό το κορίτσι; δεν θα έρθει στη μαμά της στα Φλογητά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. σε περιμενουμε με την ιωαννα για καφε καποτε αν μπορεσεις και θες πες μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλό κουράγιο στην προσπάθειά σου!
    Καλή βδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. καλημερα και καλη εβδομαδα να εχεις γλυκια θαλασσίτσα! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. καλως σε βρηκα θαλασσιτσα μου! πολυ ομορφο και το αλλο σου μπλογκ!!!
    καλη εβδομαδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

 

Βραβείο

TrendyBlogAward

Top blogs