Ads 468x60px

Free Day και εξιλέωση....

Καλησπέρα σε όλη την γυναικοπαρέα (αν με διαβάζει και κανένας άντρας ας αφήσει κανένα σχόλιο,χιχι) που κάνει διατροφή και προσέχει για να ...έχει!!!

Το πρόγραμμα μου όλες τις μέρες που δεν σας έγραφα είχε ως εξής: 

Πρωινό:  Γάλα και 1 φρυγανιά με μέλι και βούτυρο, ή με τυρί Cotagge και μια φέτα γαλοπούλα
Δεκατιανό: 1 μπάρα δημητριακών
Μεσημεριανό: 1 μερίδα κανονική από ότι είχα μαγειρέψει (εκτός τηγανητά και λίπη) χωρίς ψωμί αλλά με ένα κομματάκι ανθότυρο
Απογευματινό: Σμούθις με διάφορα φρούτα
Βραδινό: 1 γιαουρτάκι 2% με μούσλι ή με κουάκερ (με βοηθάει πάρα πολύ στην...τουαλέτα, χιχι)

Χτες όμως είχα free day, όπως την αποκαλώ την μέρα που τρώω κατιτίς παραπάνω...

Που λέτε λίγο η αργία, λίγο η καλή παρέα, λίγο το ούζο που ήπια παραπάνω και το ευχαριστήθηκα, έφαγα ΑΡΚΕΤΑ όλη την ημέρα. Το μεσημέρι τηγανητά (μελιτζάνες, πιπεριές, γαύρο, καλαμαράκια) λίγο από όλα φίλοι μου. Μετά ένα μικρό κομματάκι τούρτα και ένα παγωτίνι και το αποκορύφωμα ήρθε το βράδυ με 1 κρέπα γλυκιά και ένα κομμάτι πίτσα! Άπειρες θερμίδες μεν, το ευχαριστήθηκα δε! Έφαγα από όλα και τώρα δεν μου λείπει τίποτα, ίσα ίσα νιώθω πολύ γεμάτη από γεύσεις και μυρωδιές και συνεχίζω ακάθεκτη!

Σήμερα για να εξιλεωθώ και να αποτοξινωθώ το πρόγραμμα είχε ως εξής: 

Πρωινό: 1 ποτήρι γάλα (το στομάχι ήταν χορτάτο από χτες)
Μεσημεριανό: Έφτιαξα ένα μεγάλο μπολ σαλάτα με  μαρούλι, κρεμμύδι φρέσκο, καλαμπόκι, τόνο, 2 κράκερ ολικής και μια ελαφριά σος από γιαούρτι, ελάχιστη μαγιονέζα και βαλσάμικο ξύδι και έφαγα τα 2/3 της ποσότητας. 
Απογευματινό: Κατά τις 7 έφαγα και το υπόλοιπο 1/3 της σαλάτας 
Βραδινό: Έκανα ένα δροσιστικό σμούθις με φράουλες, ροδάκινα, 1 κουταλιά γιαούρτι 2%, 1 κουταλιά μέλι και 2 κουταλιές σούπας κουάκερ. Και μπόλικα παγάκια.

Αυτάαα....νομίζω τώρα μπορώ να συνεχίσω από αύριο κανονικά την διατροφή μου ε; ε; ε;

Θα επανέλθω αύριο με το τι έφαγα....Καλό σας βράδυ και περιμένω τα σχολιάκια σας...εσείς πως τα πάτε;;;


4 σχόλια:

  1. Nα μαι και γω:)))Aργησα να περασω λογω εξεταστικης αλλα σημερα επανορθωνω αφηνοντας πολλες ευχες για καλη εβδομαδα.Να εισαι παντα καλα.Μια χαρα η διατροφη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΗΡΘΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΑΦΗΣΩ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΥΧΗΘΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΓΕΜΑΤΟ ΧΡΩΜΑΤΑ-ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ.ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΑΛΙ ΝΑ ΣΑΣ ΒΡΩ ΚΑΛΑ ΟΛΟΥΣ-ΟΛΕΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙΚΟ ΜΟΥ ΤΕΛΟΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ.
    ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΠΕΣΤΡΕΨΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣ ΜΟΥ ΦΙΛΟΥΣ-ΦΙΛΕΣ ΝΑ ΜΑΘΩ ΝΕΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΥΧΗΘΩ Ο ΝΕΟΣ ΜΗΝΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙ ΟΛΟΥΣ ΚΑΛΑ ΣΤΗ ΜΠΛΟΚΟΓΕΙΤΟΝΙΑ!!!!
    ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΔΩ:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΑΝ ΤΟΥ ΚΕΡΙΟΥ ΤΟ ΑΓΙΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ ΣΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ ΧΩΡΙΣ ΣΤΑΛΙΑ ΣΚΟΤΑΔΙ!!ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

 

Βραβείο

TrendyBlogAward

Top blogs