Ads 468x60px

Νούμερα που έχω καιρό να δω....

Καλημέρα Καλημέρα! Τι μου κάνετε; Εγώ δεν έγραφα όλη τη βδομάδα γιατί άρχισα γενική καθαριότητα στο σπίτι, κουρτίνες, χαλιά και τρίψιμο...! Είχα και κάτι υποχρεώσεις τα απογεύματα, και την δουλειά το μεσημέρι, έτρεχα και δεν έφτανα! Η διατροφή μου ήταν λίγο άστατη...γιαυτό δεν την έβαλα εδώ μέσα...δηλαδή παρέλειπα τα πρωινά γιατί δεν προλάβαινα, έτρωγα αργά το βραδινό κτλ αλλά πρόσεχα....εκτός από μια μέρα που έφαγα 10 τυροπιτάκια η γουρουνίτσα! Με έπιασε η λαιμαργία μου από την πείνα που είχα από τις δουλειές  αλλά δεν πειράζει γιατί την υπόλοιπη ημέρα πρόσεξα και δεν έφαγα πολύ. 

Σήμερα είναι η Παρασκευή που ζυγίζομαι και το αποτέλεσμα είναι πολύ καλό! είμαι 77 κιλά....έχασα δηλαδή ένα κιλό σε μια βδομάδα. Μια χαρά λοιπόν τα πήγαμε και χάρηκα πολύ γιατί είχα πολύ καιρό να δω αυτό το νούμερο στην ζυγαριά, κοντά 3 χρόνια, οπότε από δω και πέρα γυρίζω στον παλιό καλό εαυτό μου! Από Δευτέρα που τελειώνουν οι δουλείες μου στο σπίτι, ξαναρχίζω να γράφω την διατροφή μου, και να κάνω την γυμναστική μου. 

Καλό τριήμερο σε όσους δεν δουλεύουν Δευτέρα και καλό ΣΚ στους υπόλοιπους....


2 σχόλια:

  1. Μολις ανακαλυψα αυτο το μπλογκ σου κ χαιρομαι ιδιαιτερως!

    Καταρχην να σου πω ενα μεγαλο μπραβο που το πηρες αποφαση κ κανεις αυτο βημα σωστα :)

    Εχω κ εγω πολυκυστικες αλλα δεν εχω θεμα με κιλα..
    Κ η περιοδος μου ειναι σχεδον κανονικη, 1-2 φορες ο χρονο ανωμαλευει!
    Ωστοσο εχω θεμα με την τριχοφυια :(
    Και ειδικα τωρα που ειναι καλοκαιρι,αστα!!
    Τρελος πονος,αλλα ελπιζω μεχρι του χρονου να εχω κανει λειζερ!

    Χαιρομαι επισης που αποφασισες να βαλεις την ασκηση στην ζωη σου.. Εμενα αυτος ηταν ο νουμερο ενα στοχος για την νεα χρονια κ ευτυχως τα εχω καταφερει μεχρι τωρα..Κανω κυριως πιλατες κ λιγο γιογκα κ εχω δει μεγαλη αλλαγη πανω μου..
    Και κανω μονη με με DVD's..Να δοκιμασεις οπωσδηποτε! Αν θες λινκς κλπ,στειλε μου :)

    Aυτα! Μην σε ζαλισω αλλο!

    Φιλακια πολλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άρτεμις καλώσήρθες κούκλα μου!!! αχ σου εύχομαι να κάνεις σύντομα λέιζερ και να απαλλαγείς από αυτό! θέλει πολλά λεφτά όμως ρε γαμώτο...αλλά τι να κάνουμε.
    ναι ναι ναι θέλω πολύ να μου πεις για τα DVD's ...περιμένω με ανυπομονεσία,χιχιχι φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

 

Βραβείο

TrendyBlogAward

Top blogs