Ads 468x60px

Η πρώτη μου επαφή με το Decoupage....

Γεια χαρά σε όλους! Τι μου κάνετε;

Εγώ σήμερα είχα ρεπό και όλη μέρα τρωγόμουν να πάω να αγοράσω υλικά για να δοκιμάσω την τέχνη του Decoupage. Τόσο καιρό βλέπω στα blog σας τι φτιάχνετε και ζήλεψα ...αποφάσισα λοιπόν να το δοκιμάσω έτσι για περνάει ο ελεύθερος μου χρόνος πιο δημιουργικά! Ποτέ δεν είχα κλήση στα καλλιτεχνικά, τουλάχιστον έτσι νομίζω...αφού ποτέ δεν ασχολήθηκα...ίσως ήταν η πρώτη φορά σήμερα που έπιασα πινέλο. χιχι...(καλά είχα πιάσει και στα 5 μου).

Αφού δεν μου έφυγε ως το απόγευμα αποφάσισα να κατέβω ως το κέντρο και να πάρω τα πρώτα και απαραίτητα υλικά. Ξέρετε πινέλα, χαρτοπετσέτες, κόλλα και ένα ακρυλικό χρώμα μπεζ. Ά πήρα και ένα χαρτί με διάφορα μοτίβα με θέμα τον καφέ και την ζάχαρη ώστε να διακοσμήσω με την βοήθεια της Ειρήνης από το Χρωμοφαντασία κάτι ξύλινα που βάζουμε μέσα τον καφέ μας και την ζάχαρη. 

φυσικά όταν γύρισα σπίτι δεν άντεξα και ήθελα να δοκιμάσω. Έτσι λοιπόν βρήκα ένα πίνακα ανακοινώσεων με φελιζόλ (ξέρετε αυτά που βάζουμε πινέζες) και δοκίμασα την τεχνική της χαρτοπετσέτας. Και ιδού το αποτέλεσμα.....με πολλές ζάρες φυσικά σαν πρώτη φορά και χωρίς πολλά εφέ και διακοσμήσεις...απλά λίγο μπεζ χρώμα και χαρτοπετσέτα, ότι είχα.

Πείτε μου...πόσο χάλια είναι;;;;χεχεχε Ε καλά είμαι συγχωρεμένη, είναι το πρώτο μου, πάνω σε φελιζόλ ουσιαστικά και χωρίς πολλά υλικά...Δεν το βάζω κάτω λοιπόν!

Υ/Γ: Μην ξεχνάτε την κλήρωση με τα δωράκια που θα γίνει στις 1 Απριλίου για τους 100 αναγνώστες...πατήστε εδώ  και αφήστε το σχόλιο σας!

12 σχόλια:

  1. Μια χαρά είναι για πρώτη απόπειρα!!! Η συνέχεια θα είναι ακόμα καλύτερη!! Μπράβο!! Καλό βράδυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ειναι πολυ καλο για πρωτη προσπαθεια συν τ οτι δεν ειχες πιασει πινελο απο τ 5 σου.χιχι!σιγα σιγα θα γινεσαι ολο κ καλυτερη!καλη συνεχεια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. είναι πολύυυ καλό!συνέχισε!να σου προτείνω και κάτι?αν θέλεις να το κάνεις λίγο πιο high μπορείς να δοκιμάσεις να κολλήσεις λίγη άμμο με ξυλόκολλα σε μερικά σημεία, η κάποια πάστα διαμόρφωσης!θα ναι ακόμα πιο καλο!(προσωπική γνώμη πάντα!)και πέρνα και ένα βερνίκι καλού κακού!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. μην ξεκινας κατι με την πεπυθηση οτι δεν θα το καταφεριες και μπραβο σου που δοκιμασες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η προσπάθειά σου είναι πραγματικά αξιέπαινη και η πρώτη σου δημιουργία πολύ πολύ όμορφη!!!
    Φιλιά, καλό ΣΚ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. εμένα μου άρεσε πολύ,και εγω τώρα κάνω κάποιες προσπάθειες.φιλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πάρα πολύ ωραίο το βρίσκω...Καλό Σαββατοκύριακο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Βρίσκω πως αυτή η πρώτη σου προσπάθεια ήταν επιτυχής...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ ΤΟ ΒΡΙΣΚΩ!!!
    ΑΦΗΝΩ ΜΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ Ν ΑΡΧΙΣΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΜΙΑ ΗΣΥΧΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. μου αρεσει πολυ ετσι οπως το βλεπω στην φωτογραφια σου!ηθελα να σε ρωτησω αν μπορω να βρω την κολλα σε βιβλιοπωλειο, αν οχι που μπορώ να την βρώ?σκεφτηκα να δοκιμασω την μεθοδο αυτη στα πασχαλινα αβγα μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ειρήνη, εγώ χρησιμοποίησα κόλλα για ντεκουπαζ, που την βρίσκεις στα μαγαζιά με τα είδη για χόμπυ, ζωγραφικής. δεν γνωρίζω για βιβλιοπωλεία.ίσως στα μεγάλα. κάποιοι από ότι διάβασα χρησιμοποιούν κρυσταλική ατλακολ. τώρα για τα πασχαλινά αυγά δεν ξέρω, εννοείς αυτά που τρώμε; γιατί αν ναι ίσως διαπερνά αφού το αυγό απορροφάει τις ουσίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

 

Βραβείο

TrendyBlogAward

Top blogs